Після того, як ми представили дизайн проєкт для коворкінгу даного хмарочосу нашу студію ALTA IDEA запросили попрацювати із загальною зоною будівлі, котру планувалося запускати в будівництво наступною чергою.

Переважно, тут будуть розташовані робочі простори великих фірм. Девелопер попросив створити інтер’єр, який привабить потенційних орендарів. Ми запропонували стримане, але оригінальне, декілька містичне у відношення вражень, дизайн рішення. Хотілося створити заспокійливу атмосферу, що сприяє успішним переговорам.

У процесі роботи над цим проєктом, найскладнішим було компенсувати дефіцит світла, яке попадає лише у парадну частину приміщення. Аби віднайти у цій ситуації плюси, ми вирішили «зіграти» на недоліку та перетворити його на лобі із розслаблюючою атмосферою. Ми навмисне обернули усі моменти таким чином, аби простір виглядав камерно та дещо театрально. Для цього ми використали сітки, закарнизну підсвітку та темні оздоблювальні матеріали. Тим, хто не полюбляє яскраве та гіперактивне освітлення, таке рішення буде до душі, як і прихильникам усього особливого.

Зона ліфтів оформлена плиткою під онікс. Завдяки цьому, ліфти виглядають дуже солідно, адже камінь асоціюється з успіхом та достатком.

Приміщення для серверів приховане завдяки оформленню рейкою. На підлозі – широкоформатний керамограніт: практично та ефектно. 

Ланцюги, що звисають зі стелі – наш улюблений елемент декору, який ми використали ще йу лобі першої черги, аби пов'язати обидва приміщення, а також додати елемент загравання з ефектами. Багатьом відвідувачам обов'язково захочеться їх доторкнутися. Стильний та багатогранний образ, на який одразу ж звертаєш увагу іще зі входу.