Перед нами стояло завдання оформити поверх для керівництва компанії. Дуже хотілося зробити його незвичайним, несхожим на всі інші робочі простори. Тому ми обрали нехарактерну для бізнес-центрів стилістику, щоб перетворити офіс в місце, що викликає бажання бігти на роботу з самого ранку :)

В інтер'єрі рецепції використані бронзові дзеркала й декілька видів підсвіток, щоб додати відчуття інтимності та створити особливий запрошуючий wow-ефект для тих, хто потрапляє в загальну зону ліфтових холів та приймальні. Іншими словами, хотілося трохи "похизуватися", але при цьому залишитись максимально раціональними. У всьому просторі встановлені скляні перегородки, щоб зручно зонувати приміщення, забезпечити шумоізоляцію та приватність кабінетів, але при цьому не забирати природне світло і відчуття єдності й відкритості. 

У цьому новому бізнес-центрі — дуже красивий вид на міський ландшафт Києва. Мрійливий урбаністичний пейзаж — один з головних активів цього проєкту: він згладжує напружені робочі будні та допомагає налаштуватися на спокійну продуктивну хвилю.

Офіс керівника ділиться на дві функціональні зони: робочу і переговорну. Також передбачені особиста кухня й душ.

Нашій команді і замовнику подобається дизайн інтер'єру в стилі простого, але елегантного contemporary luxury. Тому ми взяли за основу принципи сучасного open space офісу і додали трохи помпезності й лоску. Вийшло чудово! Будівельні роботи йдуть на повний хід, а поки що — ділимося з вами свіжими 3D візуалізаціями :)

фотоогляд будівельних робіт